Ripsienpidennykset Turussa

 

Valittavanasi on klassiset ripsienpidennykset, hybridi ripsienpidennykset tai volyymi ripsienpidennykset. Tekniikka valitaan yhdessä asiakkaan kanssa, huomioiden asiakkaan omat ripset. Omat ripsesi ovat suuressa osassa siinä, millainen lopputulos on pidennyksillä mahdollista saavuttaa. Omien ripsiesi paksuus ja tiheys vaikuttavat suurelta osin siihen, millaiset ja kuinka tuuheat tai pitkät, kuidut tai viuhkat valitaan. Ohuissa ja hennoissa ripsissä lopputulos ei ole samanlainen kuin paksuissa ja vahvoissa ripsissä. Omat ripsesi kannattelevat vain tietyn painon ja liiallisesta painosta ripsesi saattavat vaurioitua.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Ripsien uusiutumisväli on n. 60-90 päivää, mistä riippuen ripsipidennysten kesto vaihtelee kolmesta jopa kuuteen viikkoon. Oikein laitettuina pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä.

Klassinen ripsienpidennys

Klassisissa ripsissä yhteen omaan ripseesi liimataan yksi kuitu. Klassiset ripset on hyvin luonnolliset ja muistuttavat omia ripsiä ripsivärillä. Klassiset ripset on mahdollista  toteuttaa erilaisilla efekteillä, mikä tarkoittavat oman silmänmuotosi huomioimista ripsiä tehtäessä.

Kuitujen kaarevuus ja pituus mietitään yhdessä sinun kanssasi ennen pidennysten aloittamista.

Klassinen ripsienpidennys

Volyymi ripsienpidennys

Volyymi ripsienpidennyksissä yhteen omaan ripseesi liimataan viuhkamuodossa 2-6 ohuen ohutta kuitua. Oman ripsesi kunto määrittelee viuhkojen koon. Volyymiripsissä lopputulos on tummempi ja näyttävämpi kuin klassisissa ripsissä. Volyymeissa on aina vähintään 3-4 eri pituutta kuiduissa. Volyymeissa myös huomioidaan oman silmäsi muoto ja pidennys toteutetaan sitä korostavalla efektillä. Kuitujen pituus ja kaarevuus mietitään yhdessä sinun kanssasi ennen pidennysten aloittamista.

Volyymipidennys valmisviuhkoilla

Hybridi ripsienpidennys

Hybridi ripsienpidennyksessä omiin ripsiisi limataan sekä viuhkoja että yksittäisiä kuituja. Hybridi ripset on klassisten ja volyymien sekoitus.

Kun tulet ripsienpidennykseen

 

Tule ilman meikkiä. Vältä käyttämästä öljypohjaisia meikinpoistotuotteita.

Ei piilolinssejä. Jos sinulla on silmätulehdus tai jostain syystä iho rikki silmien ympäriltä, emme valitettavasti voi tehdä ripsiä.

Ripsienpidennysten kotihoito

 

Ripsien peseminen oikeilla tuotteilla on hyvin tärkeää! Pidä huoli, ettet käytä ÖLJYPOHJAISIA tuotteita. Ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja on usella merkillä. Puhdistusvaahto pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa uusiutuville ripsille kasvaa. Valitse myös silmänympärysvoiteeksi öljytön tuote, sillä öljy liuottaa liimaa.

Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsienpidennykset keräävät niitä ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on erittäin tärkeää. Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät tällöin huonommin.

Raskas rajauksien sekä luomivärin käyttö jättää helposti jäämiä ripsen tyveen. Älä käytä ripsiväriä pidennysten kanssa, äläkä taivuta ripsiä. Muistathan harjata ripsiäsi ripsiharjalla, jonka saat meiltä mukaasi. Vältä hankausta ja hieromista.