Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Swiss Colorin pigmentit joita käytämme ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Microblading -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta hiljalleen noin 1-2 vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus noin kerran vuodessa.

 

Mitä Microblading -toimenpiteessä tapahtuu?

 

Toimenpiteeseen liittyvät seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide sekä jälkihoito.

Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat: kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii juuri sinun ihosi ja hiustesi värisävyyn parhaiten. Microladingin tekemiseen käytämme Swiss Colorin -erikoisteriä, jotka koostuvat 14-18 pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun.  Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi sekä jälkihoidosta. Pigmentti pysyy huonommin rasvaisella iholla. 

 

Ennen käsittelyä:

 

Valmistaudu pieneen punoitukseen.

Tule käsittelyyn kevyellä meikillä tai kokonaan ilman meikkiä.

Älä käytä 48h ennen käsittelyä ibuprofeiinia tai aspiriinia. Älä käytä alkoholia 48h ennen käsittelyä.

Älä käytä viikkoon Omega-rasvahappoja.

 Jos sinulla on vertaohentava lääkitys, keskustele käsittelystä hoitavan lääkärisi kanssa. Ole avoin lääkityksistäsi käsittelyyn tullessasi!

Vältä vahvasti ihoa kuorivia tuotteita noin kuukausi ennen käsittelyä.

Älä nypi kulmakarvojasi ennen käsittelyä.

Käsittelyn jälkeen:

 

Älä kastele käsiteltyä aluetta ensimmäiseen vuorokauteen.

Käsittele kulmiasi hellästi ja vältä hankausta kahden viikon ajan käsittelystä.

Laita kevyesti painellen Bepanthenia 1-3 kertaa vuorokaudessa kahden viikon ajan.