Tyylikkäät ja kauniit kynnet saat Turun Hansakorttelissa

Rakennekynnet

 

Geelillä muotoillut kynnet ovat rakennekynsistä lähimpänä luonnollisen kynnen tuntua.
Geeli on vastaavaa kuin akryyli, kummatkin on valmistettu samoista akrylaateista.
Akryyli on kovettuessaan hieman kovempi kuin geelit. Geeli- ja akryylikynsillä on molemmilla oma vahva kannattajakuntansa. Toiset kokevat geelin pysyvän itsellä paremmin, toiset taas akryylin. Meillä tehdään molempia ja voit valita haluamasi tekniikan varausta tehdessäsi.

Käytämme Fantasy Nailsin tuotteita. Kouluttaudumme jatkuvasti ja meillä on jokaisella tekijällä virallinen koulutus kynsiin.

Rakennekynnet babyboomer

Uudet geeli- tai akryylikynnet

 

Rakennekynsiä tehdessä omaa kynttä jatketaan tarvittaessa geeli- tai akryylimassalla. Emme käytä tippejä vaan kynnen jatko toteutetaan muotilla. Näin pysyvyys on parempi, eikä valitun massan alle tarvita turhaa liitosta.

Oman kynnen pituus ja kunto määrittää, kuinka pitkät rakennekynsistä on mahdollista tehdä. Mitä lyhyempi kynsipetisi on, sitä huonommaksi rakennekynsien pysyvyys muuttuu, mitä pidemmäksi niitä jatketaan. Rakennekynsien tekoon tullessasi voit miettiä valmiiksi, millaiset kynnet haluaisit tai mahdollisesti näyttää kuvia kynsistä, joista pidät. 

Kynsientekijämme kertovat sinulle miten mieleisesi kynnet on mahdollista toteuttaa juuri sinulle.

Valittavanasi on sekä akryyli- että geelikynnet. Jos et ole itse varma kummat haluat, niin tekijämme katsovat kummat sopivat sinun kynsiisi paremmin. Ensimmäisellä kerralla omat kynnet alustetaan rakennekynsiä varten, jonka jälkeen omien kynsiesi alle asetetaan paperiset muotit, joiden päälle kynnet rakennetaan halutun pituisiksi valitulla massalla. Massan kovetuttua muotit poistetaan ja kynnet viilataan oikeaan muotoon ja malliin. Tämän jälkeen kynsiin laitetaan valittu väri ja koristelut. Kynnet viimeistellään ja kynsinauhat öljytään.

Uusissa rakennekynsissä menee aikaa n. 1 h 45 min.

Geelikynnet kestolakkauksella

Geeli- ja akryylikynsien huolto

Huollossa vanhoista akryyli- tai geelikynsistä poistetaan vanha massa. Tilalle rakennetaan uudet kynnet halutulla tekniikalla ja värillä. Huollossa menee aikaa n. 1h 30 min.

Geelikynsien päälle on huollossa mahdollista vaihtaa akryyli, mutta toisin päin vaihto ei ole mahdollinen, vaan akryylimassa täytyy poistaa kokonaan geelikynsien alta.

Koristelut

Hinnastossamme olevat hinnat eivät sisällä koristelua. Koristelut nostavat hintaa. Koristeluja on loputtomasti erilaisia ja hinta määräytyy käytetyn lisäajan ja koristeiden mukaan.

Oman kynnen vahvistus

Oman kynnen vahvistuksessa omaa kynttä ei jatketa. Oman kynnen päälle rakennetaan vahvistus geelistä tai akryylista.

Oman kynnen vahvistus on mahdollista jättää kirkkaaksi tai valita päälle haluamasi värisävy.

Pikamanikyyri

Pikamanikyyrissa kyntesi viilataan ja kynsinauhat työnnellään ja siistiään. Kynnet lakataan valitsemallasi kynsilakalla ja lopuksi kädet rasvataan.

Kestolakkaus

Kestolakkaus ei toimi oman kynnen rakenteellisena vahvistuksena. Kestolakkauksessa omalle kynnelle lakataan valittu värisävy ja kestolakka kovetetaan valossa kestäväksi. Kestolakka olisi hyvä uusia 3-4 viikon välein. Tällöin valitset palveluista aina kestolakkauksen. Kestolakkauksessa ei ole ns. huoltoa vaan vanha kestolakka poistetaan aina kokonaan uuden lakan alta. Kestolakkauksen voi halutessaan kasvattaa pois tai tulla uusimaan tai poistattamaan lakkauksen meille Ihanaan.